top of page

Trei Romani pe podiumul Galez


Recent a avut loc competitia de Wrestling pentru titlul de campion national in UK. Competitia a avut loc in Welshpool, Wales. Evenimentul a adunat luptatori din tari precum Scotia, Tara Galilor, Anglia, Iran si Polonia . Printre acesti luptatori versati s-au facut remarcati si trei romani: Ionut Ghita (36 ani), Marius Cristian Neagu (34 ani) si Viorel Mihai (34 ani).

Toti cei trei luptatori sunt membri ai faimosului club de Wrestling din Londra – Legion Wrestling.

Ionut “Johnny” Ghita este un tanar luptator (36 ani) originar din Bucuresti stabilit in Londra de mai bine de 10 ani. De-a lungul carieriei sale sportive acesta a castigat o multime de cupe si medalii in urma victoriilor sale, atat acasa cat si peste hotare.

Week-endul trecut, acesta a adaugat la bogatul sau palmares inca o victorie rasunatoare devenind campion UK la Wrestling, categoria 97kg.

La categoria sa, Ionut, s-a confruntat cu 6 concurenti pana sa se califice pentru finala.

Finala a avut loc intre Ionut si un luptator de origine poloneza. In ciuda problemelor sale cu spatele, dobandite in urma pregatirii intense, Ionut a reusit sa il decimeze pe oponentul sau polonez si sa aduca trofeul acasa.

Ionut a declarat ca este foarte mandru sa castige acest prestigios titlu pentru clubul sau.

In momentul de fata Ionut se pregateste intens pentru a participa la campionatul mondial de lupte din Grecia ce va avea loc in Octombrie 2015. Nu putem decat sa ii uram mult success si sa ii multumim pentru faptul ca ne face mandri sa fim Romani!

Marius Cristian Neagu a obtinut de asemenea locul 1 la categoria (74kg). La categoria sa Marius a infrant in total 4 concurenti pana sa se lupte in finala cu un luptator din Iran. Datorita experientei sale Marius a reusit sa smulga titlul din fata luptatorului Iranian si sa aduca trofeul acasa.

Mihai Viorel este al treilea tanar care a reusit sa aduca titlu de campion national la categoria de 70kg. Acesta a reusit sa infranga 4 luptatori pana sa ajunga in finala confruntand un luptator englez. Mihai a reusit sa-si invinga oponentul aducand inca o cupa ca dovada a celor 5 lupte castigate cu brio.

Le uram mult success acestor tineri spartani!

Etichete:

Featured Posts
Recent Posts
Archive
bottom of page