top of page

Angel of Water, revoluționează „medicina” vedetelor



Alimențația de astăzi suferă atât de multe modificări încât, specialiștii punctează faptul că o mâncare delicioasă ascunde ingrediente nesănătoase. Carnea roșie, cea procesată, conservele, zahărul, sarea și grăsimile sunt doar câteva elemente care, împreună cu produsele cosmetice, cele de igienă, un stil de viață haotic, alcoolul și fumatul conduc la nefericitele diagnostice cu maladii greu de ținut în frâu.

Dacă pentru majoritatea oamenilor, sănătatea înseamnă să nu prezinți niciun simptom de îmbolnăvire al inimii, medicii au lansat cu precădere în ultimii ani, mai multe apeluri de conștientizare asupra faptului că în corpul uman se găsesc un număr imens de organe care necesită tot la fel de multă atenție ca și inima. Deloc de neglijat, colonul (denumit și intestinul gros) este un organ al cărui rol este să depoziteze și să elimine toate rezidurile, toxinele și paraziții din organism. Curățarea acestuia este o funcție indispensabilă ființei umane, fapt pentru care în vremurile moderne, colonul a devenit un subiect de maximă importanță.

Lipsa interesului pentru intestinul gros permite toxinelor să fie absorbite înapoi de organism și transportate prin sânge către inimă. Înainte de a fi fatale, prezența acestora dau naștere unor afecțiuni drastice. În vederea curățării colonului, hidrocolonoterapia a devenit cea mai plăcută metodă de tratament, atunci când este folosit cel mai avansat sistem medical de detofixiere: Angel of Water.

Brevetat de FDA (Federal Drugs Administration – SUA), cel mai performant sistem medical de hidrocolonoterapie, Angel of Water este o terapie prietenoasă și eficientă destinată atât adulților cât și copiilor cu scopul de a întreține, hidrata și detoxifia corpul uman.

Atunci când se intenționează curățarea colonului, cei 30 de l de apă călduță, filtrată, sterilizată și alcalină este introdusă prin rect în colon, sub forma unor jeturi plăcute. Stimulând ușor sistemul digestiv și acșiunea peristaltică a colonului, la umplerea acestuia, apa este eliminată printr-un sistem igienic ermetic. Cu o durată de 30-45 de minute, timp în care această acțiune se repetă până când colonul reușește să elimine toate rezidurile, toxinele și paraziții, pacienții se pot bucura de o atmosferă plăcută, într-un spațiu privat.

Prima alegere pentru spitalele din întreaga lume, Angel of Water a devenit cea mai simplă metodă de hidrocolonoterapie. În cursul unei astfel de ședințe, personalul medical va fixa sonda de unică folosință subțire (sub 1 cm) în aparat, urmând ca aceasta să fie lubrifiată și introdusă în rect de către beneficiar. Când apa sterilizată și pregătită la o temparatură de 37 de grade va fi gata, pacientul se așează într-o poziția confortabilă, începând procesul. Cu ajutorul apei filtrate, alcaline și sterilizate colonul va beneficia de stimularea acțiunii peristaltice, curățându-se în mod natural și în ritmul biologic al pacientului. Acesta va ține rectul încordat pentru a lăsa apa să pătrundă cât mai sus în colon și îl va relaxa atunci când simte o presiune abdominală, lăsând rezidurile să fie eliminate. La finalul sesiunii, Angel of Water pune la dispoziție un sistem cu duș pentru ca pacientul să își poată face toaleta.

Pentru o curățare completă a întregului colon, se recomandă 5-7 ședințe. Dacă în primele 3-4 se elimină rezidurile de suprafață, ulterior se generează și desprinderea plăcii mucoide.

Etichete:

Featured Posts
Recent Posts
Archive
bottom of page