top of page

A consuma doar sucuri nu înseamnă detoxifiere


Mulți vorbesc astăzi despre detoxifiere de parcă ar fi o tendință la modă cu ajutorul căreia o persoană devine mai frumoasă, mai sănătoasă, strălucitoare și plină de viață. În realitate, tot ceea ce consumăm (de la alimente, cosmetice, produse de curățare, substanțele din care sunt fabricate/colorate articolele vestimentare etc.) ne afectează viețile. Într-un grad mai ridicat sau mai scăzut, organismele oamenilor sunt ținte directe ale toxinelor care nu iartă pe nimeni.

Problema în acest moment nu este faptul că nu ne putem sustrage acestei amenințări ci lipsa deciziei de a urma un tratament de detoxifiere din când în când pentru a elimina acele otrăvuri care ne iau prilejul de a beneficia de adevăratul nostru potențial.

De la conștientizarea situației și luarea deciziei de a manifesta grijă față de tine și dragoste pentru cei care depind de prezența ta, este doar un pas de curaj; Însă astăzi, facem hidroconoloterapia mai convingătoare, prezentându-vă cât de prietenosă este pregătirea pentru acest procedeu.

Trăim în societăți ale căror cotidian ne consumă toate energiile. De la sarcinile pe care trebuie să le împlinim, până la volumul exagerat de responsabilități, visuri împrumutate, griji, stres, competiție, promovarea unei clipe care refuză să răspundă pentru viitor etc. nu facem altceva decât să ne învârtim la cote maxime într-o tornadă care nu se mai oprește. Ritmul copleșitor cu care oamenii trebuie să își trăiască viața în epoca modernă lasă urme vizibile atât pe corpul uman, cât și pe starea sa psihică, emoțională și spirituală. Conștienți de maratonul la care cetățenii lumii sunt forțați să participe ca să supraviețuiească, specialiștii trag un semnal de alarmă și punctează nevoia urgentă de renaștere.

Cu urechile ciulite, designerii de marketing, doctorii, farmaciștii, profesorii, inginerii, mass media, artiștii, politicienii și până și biserica ne vând astăzi variante care promit să ne schimbe viața. În fond, ei caută să ne convingă că există soluții magice pentru a reseta un organism care, din fabrică, nu știe altceva decât să consume. Adevărul este că omul nu poate trăi fără a nu se folosi de lucruri exterioare, fapt pentru care nu vom minți și recunoaștem că nevoia de necesar este indiscutabilă.

Însă, în timp ce suntem hipnotizați cu rețete de slăbit, frica de calorii, alternative costisitoare pentru o alimentație sănătoasă, anxietate, depresie și iluzia unei fericiri care nu garantează pacea dar cel puțin ești în competiția celor mai importanți, hidrocolonoterapia propune o detoxifiere care elimină tot ceea ce otrăvește organismul tău, readucându-l la starea sa pură, imaculată și gata să nu mai asculte de cei care cred că știu mai bine ceea ce se potrivește nevoilor tale. Astfel spus, nu este neapărat nevoie să suferi de afecțiuni cronice precum acnee, psoriazis, constipație, diabet, artrită sau cancer pentru a decide să urmezi acest tip de detoxifiere. Hidrocolonoterapia este credința pe care o arăți față de natura umană, transformată în responsabilitate și dragoste pentru toți cei pe care i-ai implicat să te iubească.

Metoda hidroconoloterapiei se desfășoară în trei pași:

PASUL 1: Pregătirea organismului pentru purificare. Cu o durată între 3 și 7 zile, se propune un program de nutriție în funcție de stilul alimentar și de viață al persoanei interesate. Eliminarea alcoolului, cafelei, proteinei animale, alimentelor procesate și făinoase va ajuta să spele depunerile de deșeuri pe celulele și spațiile interstițiale, adunându-le pe mucoasele intestinale ca să fie înlăturate mai ușor în următoarea etapă;

PASUL 2: Eliminarea toxinelor prin hidrocolonoterapie. Pe parcursul a 2-4 ședințe, organismul persoanei deja pregătite va pierde între 3 și 5 kg de deșeuri, mucus și toxine care până atunci otrăveau organismul condamnându-l la multiple afecțiuni. Procedeul este unul prietenos, nedureros și eficient încă de la prima ședință.

PASUL 3: Reechilibrarea fizică, emoțională, psihică și spirituală. Cu o durată între 5 și 7 zile, consumarea unor produse „light” personalizate și prescrise de către specialist va provoca o explozie de minerale, vitamine, antioxidanți și oligoelemente ce urmează să fie absorbite de către organism, înlocuind fostele toxine și ajutând la vindecarea și regenerarea celulară.

Etichete:

Featured Posts
Recent Posts
Archive
bottom of page