top of page

Soția președintelui SUA, Melania Trump, cea mai hărțuită persoană din lume, pe internet


Nu se poate spune cu exactitate dacă intențiile sau printre dorințele politicienilor se numără și celebritatea, însă cert este că a fi prima doamnă a planetei atrage cu sine o astfel de consecință. Dacă pe de o pate, numărul de paparazzi și articolele scrise despre viețile în amănunt ale acestora par flatante, cu timpul, ele se transformă într-un adevărat coșmar pentru viața privată a soțiilor de președinți. Cu atât mai mult cu cât vorbim despre președintele Statelor Unite ale Americii (super-puterea mondială), așteptările la care trebuie să facă față soțiile acestora devin o provocare fără margini.

Astăzi, fostul model și designerul sloven-american de bijuterii și ceasuri, Melania Trump poate spune că este cea mai vânată persoană din lume, după ce, casătoria din 2005 cu Donald Trump, a transformat-o la rang de una dintre cele mai importante personalități publice. La numai 48 de ani, Melania Trump a gustat din succesul suprem mai mult prin alianța pe care o are cu Donald Trump decât prin propriile forțe. Cu toate că această poziție este una cum nu se poate mai avantajoasă, Melania s-a săturat deja să fie luată „în bășcălie” de toți cei care au critici la adresa comportamentului și discursului soțului ei.

O victimă a războiului dintre soțul acesteia și hohotele de râs care curg după fiecare apariție a controversatului președinte american, Melania s-a arătat de foarte multe ori public, deranjată de de însăși partenerul ei. Fără să se sfieze nici măcar o secundă, prima doamnă a refuzat de multe ori să coopereze în public cu președintele SUA, arătând astfel că până nici aceasta nu este de acord cu tot ceea ce spune sau face cel mai puternic om de pe planetă. Din păcate, prinsă la mijloc între Trump și deciziile pe care mass media, partenerii internaționali sau proprii cetățeni le condamnă, Melania trăiește o adevărată traumă, considerându-se „cea mai hărțuită persoană din lume, în mediul online”.

Sătulă să fie luată mereu peste picior ori de câte ori, presa se angajează să îi dezbată viața fără a ține cont de emoțiile ei, Melania Trump a înțeles că păstrarea distanței și a tăcerii în astfel de situații nu este o strategie de succes. Numai în interminabilele dezbateri privind infidelitățile soțului acesteia (implicat în mai multe scandaluri sexuale, cel mai celebru fiind cel legat de dezvăluirile făcute de fosta actriță porno Stormy Daniels), prima doamnă a Statelor Unite a afirmat că este zilnic întrebată. Cu toate că reușește foarte bine să evite aceste curiozități, răzpunzând de cele mai multe ori evaziv, Melania Trump a lăsat de înțeles că „nu se gândește la aceste lucruri”. „Sunt mamă și sunt prima doamnă, așa că am lucruri mai importante de făcut și la care să mă gândesc. Nu este ceva (n.r. infidelitatea) pe care să mă concentrez”, a răspuns soția lui Donald Trump, întrebată dacă relația cu soțul ei s-a răcit din cauza acestor controverse.

Potrivit digi24, „Rudy Giuliani, fost primar al orașului New York și actualul avocat al lui Donald Trump, a susținut, în luna iunie, că Melania Trump nu crede acuzațiile care i se aduc soțului ei, precizând că aceasta își crede soțul și știe că sunt lucruri neadevărate care se spun”. Din păcate pentru credibilitatea lui Giuliani, Melania Trump a declarat într-un interviu la ABC News că nu ar fi discutat niciodată cu fostul primar pe această temă („nu am vorbit cu domnul Giuliani. Nu știu de ce a spus aceste lucruri. Va trebui să-l întrebați pe el”, a declarat Melania). Totuși,potrivit acesteia, „poveștile umilitoare” care au apărut în presă în ultimele luni „nu sunt întotdeauna plăcute” pentru ea. „Dar știu ce este corect, ce este greșit, ce este adevărat și ce este fals. Eu și Donald suntem bine. Sunt bărfe. Lucrurile care apar în presă nu sunt întotdeauna corecte”, a explicat aceasta.

În opinia soției celui mai puternic lider pe de pământ, vina pentru aceste povești este numai a mass mediei căreia „îi place să speculeze căsătoria noastră și să fabrice bârfe”.

Punctul culminant al interviului pe care Melania Trump l-a acordat pentru ABC News, a fost reprezentat de momentul în care aceasta a declarat că se simte una dintre cele mai hărțuite persoane din lume și că există oameni la Casa Albă în care nu are încredere. Conform informațiilor postate de adevarul.ro, „Melania i-ar fi transmis soţului ei, Donald Trump, că există persoane în administraţia sa în care nu are încredere. Întrebată de Tom Llamas de la ABC dacă încă mai există astfel de persoane la Casa Albă, ea a răspuns afirmativ”.

„Este mai greu să guvernezi. Trebuie să-ţi păzeşti mereu spatele“, a transmis aceasta.

Etichete:

Featured Posts
Recent Posts
Archive
bottom of page