top of page

Zmărăndescu Sports Academy: Retragere glorioasă pentru Campionul Cătălin Zmărăndescu


Sâmbătă 13 mai 2017, la Fiction Club Romford Londra, a avut loc meciul de retragere al lui Cătălin Zmărăndescu, care a luptat împotriva polonezului Tomasz Czerwinski.

După 37 de ani de carieră sportivă, luptătorul Cătălin Zmărăndescu a hotărât că este momentul retragerii din lumea sporturilor de contact, însă nu definitiv, acesta îndreptându-se către antrenoriat și focalizându-se pe pregătirea elevilor săi.

Meciul de retragere s-a încheiat favorabil pentru campionul român, acesta înfrângându-l pe Tomasz Czerwinski prin KO.

Publicul prezent la eveniment a fost de câteva sute de persoane, majoritatea români, care au venit să-l susțină pe Zmărăndescu în această ultimă înfruntare a carierei sale de sportiv.

Într-un scurt interviu acordat Jurnalului European, campionul român ne-a declarat ca nu intenționează să se retragă din lumea sportului, ci va ramâne head coach al academiei sportive al cărei fondator este, ocupându-se în special de MMA, BOX și pregătire fizică.

Deasemenea, din toamna acestui an, Zmărăndescu intenționează să extindă proiectul academiei, anunțând deschiderea unei noi locații, tot în Londra.

Având în vedere că numarul sportivilor legitimați la academia Zmărăndescu este într-o continua creștere, Cătălin și-a mărit echipa angajând pentru academie încă un andrenor de BJJ și fiind în tratative cu încă un antrenor de Muay Thai.

Așadar, încă unul din marii sportivi români cu renume internațional iese din scena luptelor în cușcă în glorie, rămânând la colțul ringului și urmărind evoluția noilor sportivi ce speră să-i calce pe urme.

Etichete:

Featured Posts
Recent Posts
Archive
bottom of page