top of page

Trei sportivi români medaliați cu aur, la English Wrestling Seniors Championships 2017


Recent, la Windsor, a avut loc turneul de Wrestling ” English Seniors Championships”, o competiție la care au participat și trei sportivi români.

În data de 13.05.2017, s-a organizat turneul de Wrestling unde au participat și Ionuț Ghiță -98 kg, Tanasă Gheorghiță -71 kg, Chiran Romeo – 71 kg, trei luptători români talentați care în ultima perioadă au cucerit podiumurile englezilor. Foarte determinați și dând dovadă de o bună pregătire și tehnică în abordarea oponenților, cei trei români au obținut medaliile de aur la categoriile la care au luptat.

Rezultatele promițătoare din ultima perioadă au făcut ca echipa sportivilor români să aibă din ce în ce mai mulți susținători care îi însoțesc la competiții în tot Regatul Unit.

Așadar, dedicarea și perseverența dau roade pe toate planurile pentru acești sportivi, dovadă fiind medaliile de aur pe care aceștia le au în palmares.

Multe din aceste caracteristici le-au fost insuflate de către cel care i-a asistat la colțul saltelei, campionul român de MMA, Marian Rusu.

Ne bucurăm să fim martori la evenimente sportive cu rezultate favorabile pentru sportivii români din diaspora, iar echipa Jurnalului European va încerca să-i promoveze pe sportivii români care fac performanță, promovând astfel o altfel de imagine a țării pe care ei o reprezintă cu mândrie.

Etichete:

Featured Posts
Recent Posts
Archive
bottom of page