top of page

UCMMA 51: Campionul Marian Rusu si o provocare inedita


În urma postării videoclipului în care a fost jignit atât el cât și toți sportivii români, Marian Rusu acceptă provocarea englezului Ben Earls și îl dezmembrează (la propriu) în Gala de MMA de la Troxy Arena, Londra (06.05.2017).

În urmă cu două luni, sportivul englez Ben Earls a postat o filmare video pe o rețea de socializare în care îl provocă la un meci de MMA pe Campionul UCMMA Marian Rusu într-o manieră total inadecvată. Englezul a întrecut măsura insultându-l pe Marian Rusu, jignindu-i familia însa nu s-a limitat doar la atât, implicandu-i pe toți sportivii români. Cunoastem cu toții așa-zisele strategii sportive, prin care luptătorii își provoacă oponenții într-o manieră mai agresivă, ca să facă vâlvă și să atragă atenția, iar show-ul să devină mai captivant. Însă, de această dată, provocarea sportivului englez s-a dus prea departe, într-o zona a familiei. Sportivul Ben Earls nu s-a oprit aici, dând dovadă de totală lipsă de etică, morală și profesionalism , insultând și denigrând sportul românesc, fapt ce nu a făcut decât să îl înverșuneze și să îl motiveze cu atât mai mult pe sportivul român.

Așadar, luptătorul român a acceptat provocarea englezului iar meciul cu pricina a fost stabilit pentru data de 06.05.2017, în Gala UCMMA 51, la Troxy Arena, Londra.

Sala de la Troxy a fost din nou plină cu cei ce îl susțin pe Marian Rusu, cei care, îi sunt alături în număr foarte mare la fiecare meci. Cu o atitudine impecabilă, Marian a intrat în cușcă, oferindu-le susținătorilor un spectacol pe cinste. Astfel că, încă din prima repriză, luptătorul român îl invinge prin KO pe englezul Ben Earls și obține victoria, demonstrând încă o dată calitatea sportivilor români și aparând imaginea familiei sale.

”De cațiva ani îl însoțesc pe Marian Rusu la toate meciurile lui și îi sunt alături sufletește indiferent de rezultatul meciului. Îl iubim, îl respectăm și ne mândrim cu el pentru toate rezultatele obținute atât în Regatul Unit cât și în țară.”, ne-a declarat unul din suporteri.

Suporterii și toți spectatorii au fost în delir la obținerea acestei victorii, și l-au felicitat pe campionul lor, Marian Rusu, care a demonstrat tuturor că, calibrul pregătirii sportivilor români, calitatea antrenamentelor și nu în ultimul rând fair-play-ul sunt câteva dintre atuurile unui învingător. Multe dintre aceste valori morale și nu numai sunt insuflate de către antrenori devotați, iar unul dintre aceștia este maestrul Horia Rădulescu, antrenorul lui Marian Rusu. Horia Rădulescu este fondatorul Southend Combat Academy, unde antrenează și pregăteste mai mulți sportivi români.

Printre suporterii români din Gală, au fost remarcate și persoane cunoscute din comunitate, precum: Ion Hârtopeanu (Yohan Security), Florin Chiforescu (Restaurant OASIS), Grig Amariei (Griana Construction) și alții.

Etichete:

Featured Posts
Recent Posts
Archive
bottom of page