Receptia de Craciun oferita de BRCC la Londra


Ambasadorul României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, Dan Mihalache, a găzduit miercuri, 14 decembrie a.c., Recepția de Crăciun organizată de Camera de Comerț Britanico-Română. La eveniment au participat peste 100 de membrii ai comunității de afaceri, precum și oameni de cultură români și britanici, manifestarea având o importantă componentă culturală.

Ȋn intervenţia sa, Ambasadorul României a remarcat rolul pe care Camera de Comerț Britanico-Română (BRCC) îl joacă în promovarea legăturilor economice dintre Marea Britanie și România, îndeosebi din perspectiva creșterii investițiilor reciproce și amplificarea comerțului bilateral. Cu acest prilej, a încurajat BRCC să organizeze în anul 2017 mai multe activități de promovare comercială, în special misiuni economice reciproce, facilitând dialogul business-to-business.

Totodată, a subliniat contribuția comunității românești de afaceri din UK la dezvoltarea economiei britanice, alături de alte categorii profesionale, reiterând faptul că “în Marea Britanie, putem să stăm cu fruntea sus”.

Tags

Featured Posts