top of page

Receptia de Craciun oferita de BRCC la Londra


Ambasadorul României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, Dan Mihalache, a găzduit miercuri, 14 decembrie a.c., Recepția de Crăciun organizată de Camera de Comerț Britanico-Română. La eveniment au participat peste 100 de membrii ai comunității de afaceri, precum și oameni de cultură români și britanici, manifestarea având o importantă componentă culturală.

Ȋn intervenţia sa, Ambasadorul României a remarcat rolul pe care Camera de Comerț Britanico-Română (BRCC) îl joacă în promovarea legăturilor economice dintre Marea Britanie și România, îndeosebi din perspectiva creșterii investițiilor reciproce și amplificarea comerțului bilateral. Cu acest prilej, a încurajat BRCC să organizeze în anul 2017 mai multe activități de promovare comercială, în special misiuni economice reciproce, facilitând dialogul business-to-business.

Totodată, a subliniat contribuția comunității românești de afaceri din UK la dezvoltarea economiei britanice, alături de alte categorii profesionale, reiterând faptul că “în Marea Britanie, putem să stăm cu fruntea sus”.

Etichete:

Featured Posts
Recent Posts
Archive
bottom of page