top of page

Ziua Internationala a Iei a fost sarbatorita cu fast de Romanian Women in UK si comunitatea romaneas


Romanian Women in UK a organizat recent, la Londra, un eveniment dedicat Zilei Internaționale a Iei. Românii participanți s-au bucurat de o atmosferă de poveste transpusă în realitatea timpurilor noastre prin dragostea cu care fiecare participant și-a purtat costumul național și prin sensibilitatea cu care au abordat un eveniment din viața tradițională românească într-un context modern.

Ziua de Sânziene a fost aleasă de La Blouse Roumaine ca Ziua Internațională a Iei și preluată și adoptată de Romanian Women in UK ca încă un simbol al culturii romanești care aduce comunitatea mai aproape de tradițiile naționale, păstrează și transmite intact sentimentul de apartenență la identitatea culturală românească.

Primul din seria Nice to meet you, evenimentul Ziua Internațională a Iei s-a bucurat de o trecere în revistă a povestei Iei, reprezentantă de seama a portului tradițional românesc, de debutul artistic al interpretei de muzică populară Tatiana Miron și de ospitalitatea restaurantului românesc Crystals of London. Acolo unde se intâlnesc oameni frumoși cu idei indrăznețe, așa cum s-a întâmplat la acest eveniment, se stabilesc întodeauna premizele proiectelor de viitor. De la sistemul educațional, punct sensibil cu rată maximă de interes, la cel sanitar, dar și cultural, femeile participante au dezbătut informal idei care se vor concretiza în proiecte.

Here to Connect Us este un concept de evenimente de networking marca Romanian Women in UK.

Romanian Women in UK este o organizație non-profit fondată de patru femei antreprenor ( Alina Balațchi, Veronica Costache, Cristina Irimie, Cristina Patel) din UK, cu menirea de a promova, inspira si susține femeia și comunitatea românească. Printre obiectivele organizației se regăsește informarea și sprijinirea femeilor în procesul de integrare socială, educațională și economică, susținerea și promovarea femeii antreprenor, organizarea de seminarii și conferințe cu diferite teme de interes.

Orice român care se identifică cu obiectivele RWinUk și dorește să devină membru al organizației este binevenit în cadrul acesteia. Prin intermediul pachetelor de membru, aceștia își pot aduce aportul la dezvoltarea de proiecte în folosul comunității românești din UK.

Etichete:

Featured Posts
Recent Posts
Archive
bottom of page