top of page

Gala Respect World Series 2


Spectacol de exceptie, la a doua ediție Respect World Series - ”Clash of the titans” Londra, Copper Box Arena. Marile nume din industria K1 din Romania precum, Andrei Stoica, Bogdan Stoica, Benny Adegbuyi, Sebastian Ciobanu, Tolea Ciumac, au venit la Londra sa demonstreze ca sporturile de contact din Romania castiga tot mai mult teren si dau lumii oameni dedicati si talentati la ceea ce fac. Romanii din diaspora au venit in numar mare la evenimentul de samba seara (2 Iulie) sa isi sustina luptatorii favoriti.

Cel mai sustinut dintre sportivii din Gala Respect World Series, a fost Campionul de MMA Marian RUSU, care traieste la Londra de cativa ani si care si-a obisnuit fanii din comunitate cu meciuri spectaculoase. Evenimentul de sambata seara (2 Iulie), a fost o premiera pentru Marian Rusu, romanul participand pentru prima data intr-o gala K1.

Marian a luptat la categoria +95, impotriva polonezului Tomasz Czerwinski, un oponent puternic si cu un palmares pe masura. Reamintim ca Czerwinski este cel care a invins in Romania, nume mari, precum Sandu Lungu, etc.

Meciul mult asteptat, nu i-a dezamagit pe fani, Marian castigand prin K.O. din prima runda.Romanul l-a ingenunchiat pe gigantul polonez, printr-o lovitura puternica la ficat, astfel obtinand victoria mult dorita de suporterii din tribuna care au aclamat la unison numele Campionului Marian Rusu.

”A fost un meci greu pentru care m-am pregatit intens alaturi de antrenorul meu Horia Radulescu, caruia tin sa-i multumesc pentru toate eforturile depuse. De asemenea, tin sa le multumesc pe aceasta cale fanilor din comunitate care mi-au fost mereu alaturi si nu in ultimul rand familiei, sponsorilor si organizatorilor acestui eveniment”, ne-a declarat sportivul roman Marian Rusu.

Seara s-a incheiat cu numeroase victorii ale sportivilor romani veniti din Romania. Printre cele mai spectaculoase meciuri, a fost cel al romanului Benny Adegbuyi, impotriva olandezului Colin George, pe care l-a invins la puncte.

Acesta a fost cel mai mare eveniment sportiv din Respect World Series, eveniment organizat la Londra de promoterul Cristian Grigore si care s-a dovedit a fi un succes, demonstrand strainilor calitatea si valoarea sportivilor romani.

Etichete:

Featured Posts
Recent Posts
Archive
bottom of page