PATRU MEDALII PENTRU LUPTATORII ROMANI

June 15, 2016

 Luptātorii români la nivel de seniori, atât de greco-romane cât şi de lupte libere, s-au evidenţiat la finala  English Championships, ce a avut loc recent în orasul Alfreton, Derbshirre. Evenimentul de mare amploare a adunat 30 de cluburi afliate la British Wrestling Association, reunind aproximativ 300 de sportivi. Sportivii români, pregătiţi la clubul Legion Wrestling din Londra au câştigat patru  medalii, dintre care una de aur, douā de argint si una de bronz. 

 

   Luptātorii români s-au calificat la aceastā finalā în urma unui an competitional desfāsurat in mai multe etape. Aceastā finalā au asteptat-o cu mare încredere si interes, ei pregātindu-se intens pentru acest moment. Pe lânga antrenamentele de tehnicā si conditie fizicā, au trebuit sā-si mentinā categoria de greutate la care s-au calificat pentru aceastā finalā. Rezultatele nu au întârziat sa aparā pentru acesti patru tineri care reprezintā cu mândrie comunitatea româneasca din Marea Britanie.

 

IONUT GHITA, a câstigat pentru al treilea an consecutiv titlul de campion al Angliei la categoria de greutate 98 kg, stilul Greco-Romane. El a învins în meciul final cu scorul de 10-0 un sportiv din Nottingham.

 

TANASA GHEORGHITA – a câstigat titlul de vice campion la categoria 66 kg, în urma unei finale dramatice pe care a pierdut-o cu scorul de 9-8 in fata unui luptātor din Manchester.

 

MIHAI VIOREL – s-a clasat pe pozitia a treia la categoria de greutate 86 kg, câstigând finala mica cu scorul de 4-0 in fata unui luptator din Bolton.

 

MIHAI IORDAN – s-a clasat pe locul doi la categoria de greutate 74 kg. El a pierdut finala în fata unui luptātor din Republica Moldova, care a reprezentat Scotia.

   

Reprezentantii clubului la care activeazā luptātorii români, se declarā foarte multumiti de rezultatele  bune ale acestora si de aportul lor adus luptelor din Anglia.

Echipa Jurnalului European, le ureaza sportivilor romani mult succes si la cat mai multe medalii in palmares.

 

Tags:

Please reload

Featured Posts

Medicamentele din Romania, cele mai ieftine din intreaga UE

June 29, 2015

1/3
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload