top of page

,,Mandru ca sunt Roman!’’


Inca o data avem ocazia sa scriem despre un roman care ne face sa ne simtim mandri ca suntem romani.

Saptamana trecuta, pe 26 Martie, la Nottingham a avut loc un turneu important pentru toti cei care sunt pasionati de Luptele Greco - Romane. La acest turneu au participat peste 150 de luptatori din Irlanda, Anglia, Tara Galilor si Scotia. Unul dintre cei care s-au facut remarcati in acest turneu a fost Ionut Ghita, reprezentand clubul englez Legion Wrestling din Anglia, dar purtand steagul romanesc in suflet.

Ionut a luat medalia de aur la categoria 98 kg . Pentru acest success Ionut a castigat patru meciuri consecutive. In ultimul meci Ionut s-a confruntat cu un luptator care reprezenta Scotia si aceasta victorie, spune el a fost decisiva pentru medalia de aur.

Dar succesul lui Ionut nu s-a oprit aici!

In urma accidentarii unui coleg de echipa, Ionut s-a oferit sa lupte in absenta colegului sau pentru a evita penalizari pentru clubul sau. Desi categoria colegului sau este de 120 kg , acesta nu s-a dat inapoi de la provocare si a reusit sa obtina medalia de argint in ciuda diferentei de greutate . La aceasta categorie ,Ionut a castigat doua meciuri , dar a pierdut in finala in fata unui luptator din Irlanda .

Ionut spune ca este foarte mandru de victoriile sale si se simte si mai motivat sa se antreneze pentru urmatorul campionat. Ii uram mult success lui Ionut si va vom tine la curent cu progresul sau.

Etichete:

Featured Posts
Recent Posts
Archive
bottom of page