top of page

Zmarandescu VS Czerwinski. Cum s-a scris istoria excelenţei în „WARRIOR 21 CHALLENGE” la Londra!


În ultimii ani, în Marea Britanie, sporturile de contact au devenit din ce în ce mai spectaculoase şi au căpătat din ce în ce mai mulţi adepţi. Sportivii români, bine şi foarte bine pregătiţi, au devenit renumiţi peste hotare în cadrul multiplelor evenimente de profil. Unul dintre acestea a avut loc pe 17 iulie, în Marea Britanie, la Londra: Gala „WARRIOR 21 CHALLENGE”.

Beneficiind de un main-event de excepţie, Gala MMA a adunat un număr impresionant de suporteri. Buni cunoscători ai figurilor şi stilurilor de luptă, spectatorii marcau cu sonorităţi puternice fiecare punct sau greşeală, creând, la propriu, o atmosferă incendiară.

Super-fight-ul la categoria grea între Cătălin Zmarandescu şi polonezul Tomasz Czerwinski (un sportiv foarte bine cotat in Marea Britanie, dar si cu merite pe masura in Romania) s-a incheiat pozitiv pentru Zmarandescu, acesta obtinand victoria in mai putin de un minut.

„Maine dimineata o sa ma intorc in sala de antrenamente si vreau o revansa cat mai curand posibil” a declarat Czerwinski, dezamagit.

Etichete:

Featured Posts
Recent Posts
Archive
bottom of page