top of page

Femeile care inseală sunt femei slabe


Mereu am crezut că ne naștem cu caracterul. Că dacă tatăl nostru a fost un bărbat căruia toată viața i-au plăcut femeile frumoase, puternice și ale naibii, noi vom voi fi copia lui fidelă.

Caracterul nu are nicio legatură cu ceea ce oamenii aleg să facem. Femeile înseală pentru că sunt atât de naive încât nu se pot recomanda nici măcar unui bucătar care se mulțumește cu resturi pentru o salată.

Nu simt nevoia să înșele. Și nu asta e problema femeilor, nu ispitele. Barbați sunt și vor fi pe pământ atâta timp cât va exista lumea. Păcate? Păcatele se nasc din logica unei firi pământești. În traducere, rațiunea ne face să înșelăm. Cum?

Cum nu se poate mai simplu. Femeile știu că sunt libere și că o pot face. Știu că și în relație cu cineva, tot ele sunt stăpânele lor. Realizează că oricât de mult ar răni pe cel care va urma să afle, se poate trece peste. Cineva o să sufere, înșelatul se numește “înșelat” iar dacă o să le placă, o vor mai face. Inima le păcălește. Când înșeală se lasă conduse de ceea ce simt. Că este atracție, provocare, dragoste sau curiozitate, toate vin din inimă. Este prima vinovată. Le trage în jos indiferent de situație. Inima este cel mai slab organ, cel mai vulnerabil. Păcatul nu țintește rațiunea. Că și dacă sunt conștiente că fac rău, tot îl fac, nu!?

Hai, recunoașteți! Câțe nu ați fost conștiente de greșelile făcute? Caracterul se creează, nu te naști cu el. Genele părinților, te însoțesc până într-acolo unde vrei tu să le porți. Femeile iubesc bărbații și adoră sexul pentru că toată lumea îl practică și este la modă. Cred că numai prin el, pot fi cineva. Că acesta este prețul plătit pentru avea barbații la picioare.

Înșeală pentru că sunt atât de slabe! Pentru că nu sunt un eu construit bine. Când nu ai un scop în viață, când nu ai un plan, când nu știi ce vrei, când ești dispus să mănânci și supe care niciodată nu ți-au făcut cu ochiul, când într-o discuție cuvântul tău este mereu pen-ultimul, când nu ai cu ce compara tot ce ai avut până acum, atunci, ești predispus să înșeli.

Toate femeile slabe înșeală. O femeie deșteaptă știe că înainte de cartea ei de vizită, respectul pentru sine o recomandă. Dacă nu ar investi în imagine, în look-ul lor, în atitudine, în educație, dacă nu ar da doi bani pe ele, ar fi o oarecare. Și numai Dumnezeu știe cât de frică le este de asta. Înainte de orice alt obiectiv pe care și-l stabilesc singure, a fi un cub perfect cioplit este primul lor scop. Dar să nu caute să fie doar frumoase. Câte femei frumoase și proaste avem în jurul nostru?

Să încerce să-și formeze o personalitate care să vorbească despre ele ca despre o persoană de încredere, stabilă, o persoană care știe ce vrea de la viață. Fiți femei care să plac chiar și când nu spun nimic!

O femeie inteligentă nu are slabiciuni pentru că le-a dărâmat pe toate în drum spre a ajunge ceea ce este astăzi. Cea matură nici nu vrea să audă de a înșela. Lucrurile acestea le faci mereu când nu ești consolidat cum trebuie.

Când au lângă ele tot ce ne trebuie; chiar și când le lipsesc atâtea, nu înșeală; pentru că în primul rând nu îl înșeală pe un bărbat. Bărbatul nu aparține nimănui. Nici femeia. Când înșeală, se înșeală pe sine. Înșeală ceea ce cred că simt pentru cineva. Înșeală orice șansă de a fi cinstită vreodată în viață. Înșelă onoarea de a fi luată în serios. O femeie care înșeală, nu trișează. Numai femeile slabe o fac! Cele puternice, demne de dorit, nu cad în plasă nimănui. Ele știu că reprezintă nu doar bărbatul cu care sunt ci și dragostea care hrănește relația. Da, să fie admirate și dorite de multi barbați, dar ele să crească din admirația lor și toată frumusețea pe care ei o revarsă asupra lor, să se răsfrangă asupra barbatului cu care sunt.

Nu știu că a fi femeie presupune o altă carte decât cele pe care barbații le citesc. Să nu credeți că un barbat care înșeală are verde iar femeile nu!

Când au pe cine înșela, sunt și mai slabe. Pentru că dacă ar avea tărie, ar renunța la el și nu s-ar chinui într-o relație doar de dragul lumii. O femeie care arată hotarare, merită tot efortul.

Când înșeli, înșeli toată lumea din jurul tău. Îți înșeli propriul univers căci tot ce gândești și simți se ghidează după tine. Dulcele moment presărat cu emoții și tensiune, nu are privilegiul de a fi considerat curaj! O, nu! Trăiți după rațiuni și inimă și veți vedea că patimile păcatelor ne ațâță madularele să săvarșim roade pentru moarte!

Fugiți de femeile care înșelă pentru că nu veți învața nimic bun de la ele! Și știm cum privesc oamenii astfel de femei. Gata cu scuzele! Cele care au înșelat, să recunoască faptul că nu a fost în regulă. Pentru bărbații care au aflat – pierdere de timp, prilej de dezamagire. Pentru cei care nu au aflat și poate nici nu vor avea prilejul să afle, noroc că nu mai sunt ele lângă ei! Căci astfel, cine merită o persoană pentru care viața și frumosul nu au nicio valoare?

Pentru cele care nu au înșelat – felicitarile mele! Fugiți de ratiune căci ea poate fi manipulată! Fugiți de ce vă dictează inima! Caci inima este cea care iubeste. Când iubești lucrurile greșite din viața ta, tot din inimă vine. Inima este ca un frigider care pastrează bine motive să greșești. Și dacă el îți greșește? Ieși din viața lui sau iartă-l! Nu iți compromite caracterul răspunzând cu aceeași monedă!

Etichete:

Featured Posts
Recent Posts
Archive
bottom of page