top of page

Zmarandescu Jr, Campion in Marea Britanie.


În cursul săptămânii trecute la Londra au avut loc două gale importante în care au participat sportivi români de la clubul sportiv Zmărăndescu Sports Academy.

Prima gală, a avut loc vineri, 10 martie 2017 la Circus Tavern iar sportivii care ne-au reprezentat la box au fost : Janos Csukas la categoria peste 100 kilograme, Valentin Mogos - 92 kilograme, Mihai Zmărăndescu – 80 kilograme, Alex Rus – 57 kg și Denis Sabău – 60 kg. Janos Csukas și-a apărat cu succes titlul de campion în timp ce Valentin Mogos și Mihai Zmărăndescu au avut meciuri de palmares pe care le-au câștigat de asemenea. Sportivii Alex Rus și Denis Sabău au pierdut la puncte.

În cea de-a doua gală, cea de MMA, organizatată sâmbătă 11.03.2017 la sala Troxy, au participat Janos Csukas la categoria de peste 100 de kilograme, care a avut un meci pe care l-a pierdut în cea de-a doua repriză, Mihai Zmărăndescu, la categoria 75 kilograme care a câștigat din prima repriză doborandu-și adversarul într-un timp exemplar de 18 secunde și Alexandru Burtilă la categoria 75 de kilograme care a câștigat la puncte.

Toți sportivii sunt antrenați de luptătorul și antrenorul Cătălin Zmărăndescu, care a fost mulțumit de rezultatele obținute de sportivii lui.

Etichete:

Featured Posts
Recent Posts
Archive
bottom of page